EL MUSSOL D’AQUALATA de Ricard M. Aldea

‘MONTBLANC, VILA DEL LLIBRE 2017’

Convalescents encara, però amb l’ànim ben amunt, avui ens hem atrevit a anar fins a Montblanc ―Vila del Llibre 2017― a treure el cap. Feia un dia esplèndid de primavera i el sol espetegava amb força en places i espais oberts. Els carrers de la ciutat medieval, estrets i ombrívols, conservaven la fredor de neu que el vent ens portava des de les muntanyes del nord del Principat. Res no pot, tanmateix, amb l’obstinació dels amants de la cultura i a Montblanc s’han trobat, com es pretenia, autors, lectors i llibreters. Enhorabona!

Text i imatge: @ricardaldea

Informació relacionada: Vila del LLibre 2017 – Montblanc

El Mussol d’Aqualata us saluda des del -volsllegir.cat- i us ofereix el seu univers, un món de ficcions, pensaments i reflexions que el seu creador, Ricard M. Aldea, comparteix amb vosaltres des del seu blog (ricardaldea.cat). El mussol viu a Aqualata, però també es mou en un espai de límits imprecisos que anomena genèricament El bosc, on guarda tot allò que no té a veure ni amb la ciutat ni amb els seus Udols.

Article/post 1605 – Vols llegir? – volsllegir.cat