VLLG? / ACTUALITAT / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

La jove vilanovina Laura Tapiolas Fàbregas acaba de publicar la seva primera novel·la ‘Iris.’ Aquesta estudiant de 2n de batxillerat ha escrit i editat ‘Iris.’ com a colofó al treball de recerca de batxillerat de l’INS Joan Mercader. L’acte de presentació està programat pel proper dilluns dia 10 d’abril, a les 19h, al Centre Cultural Can Papasseit de Vilanova del Camí.

Durant aquest projecte, Tapiolas ha treballat en l’estudi i posada en pràctica del procés d’escriptura i edició d’una novel·la amb uns trets diferencials, una novel·la que combina dos gèneres literaris en un sol volum i que el lector podrà descobrir en tenir-lo a les mans.

El treball de recerca va finalitzar fa uns mesos, però el projecte, tal i com assenyala l’autora, “no el volia donar per finalitzat fins a poder fer realitat l’edició i distribució de l’obra”.

La presentació del llibre anirà a càrrec de la periodista i escriptora Mireia Rubio i de la mateixa autora, que esperen poder desvetllar les peculiaritats de l’obra a tots els presents.

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat (Vilanova del Camí, Anoia)

Disseny: Marcos Orgaz

Article/post 1608 – Vols llegir? – volsllegir.cat