VLLG? / COMUNICACIÓ

El ‘Vols llegir?’ després de 12 temporades, aprofitarà l’edició de la Diada de Sant Jordi per acomiadar l’actual format radiofònic, l’espai setmanal que durant dotze anys s’ha pogut escoltar a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i des de en fa dues a Ràdio Igualada, per incorporar-se com a secció d’actualitat literària en els dos principals magazines matinals de les dues emissores anoienques, ‘La carmanyola’ a Ràdio Nova i l”Igualada Capital’ de Ràdio Igualada.

Per aquest motiu, les dues darreres edicions del ‘Vols llegir?’ s’emetran durant la setmana del 3 al 9 d’abril, i finalment amb un especial ‘Sant Jordi’, durant la jornada del 23 d’abril, a les 9 del matí a Ràdio Igualada, i a les 13h. a Ràdio Nova.

En aquesta penúltima edició del programa d’actualitat literària, inclou una entrevista amb l’escriptor igualadí Eduard Creus, que ha publicat un recull de relats sota el títol ‘Llàgrimes de tardor’ (El Toll, 2017), i un primer repàs a les recomanacions de lectura adreçades a la Diada del Llibre d’enguany, que inclou referències als nous llibres dels autors següents: Ildefonso Falcones, les autobiografies de Bruce Springsteen, Phil Collins, Andres Iniesta, Johan Cruyff i als autors anoiencs Laura Vivancos i Carlos Vico. També s’inclou a Ramon Gener, Carlos Ruiz Zafón, Anna Maria Villalonga, Margarida Aritzeta, Sebastià Bennasar, Sílvia Soler, Rafel Nadal, Gemma Ruiz, Pilar Rahola, Carla Zaplana, Javier Cercas i Pau Donés.

L’emissió d’aquest penúltim ‘Vols llegir?’ té lloc a Ràdio Nova del Vilanova del Camí (107.7 fm / radionova.cat), el dilluns dia 3 d’abril de 20 a 21h, i en redifusió el diumenge dia 9, de 13 a 14h.

A Ràdio Igualada, s’emetrà el dijous dia 6 d’abril, de 21 a 22h, i en redifusió el diumenge dia 9, a les 9 del matí

PODCAST

En aquest mateix article hi ha la possibilitat d’escoltar aquesta edició 20, la penúltima de la temporada 12 del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’