VLLG? / COMUNICACIÓ (Font: vilanovainformacio.cat)

La Carmanyola, el programa de Ràdio Nova que s’emet de dilluns a divendres de 12 a 1 del migdia incorporarà a partir del dimecres dia 26 d’abril un nou espai. Tot i que encara no té nom hem de dir que serà una versió molt reduïda d’un programa nocturn també de casa nostra, el Vols llegir? un espai conduït per Josep Maria Solé que posa punt i final a una llarga trajectòria d’estar en antena els dilluns de vuit a nou del vespre.

Solé porta 12 temporades entregant-se al programa literari Vols llegir? a Vilanova i també compartit amb els companys de Ràdio Igualada. Ara ha decidit fer una aturada per renovar-se. Assegura que està esgotat per continuar fent un programa setmanal d’una hora però vol seguir mantenint el contacte amb la ràdio i per tant, s’haurà de reinventar.

Solé estarà tots els dimecres a La Carmanyola de Ràdio Nova  fent una secció literària on podrem continuar gaudint de l’essència més pura del Vols llegir?. 


Josep Maria Solé fa balanç d’aquestes 12 temporades en antena amb el Vols Llegir?


Josep Maria Solé ens ha fet un repàs d’aquestes 12 temporades del programa literari. L’objectiu, ha dit Solé, ha estat la difusió i promoció de la lectura, així com presentar cada setmana als oients les novetats editorials, el rànquing dels llibres més venuts i les recomanacions editorials. També han estat una part important del programa les entrevistes als autors, parant especial atenció als locals, així com traslladar els tradicionals Clubs de lectura de la biblioteca a la ràdio. En aquest sentit, Solé ha volgut agrair la complicitat de les biblioteques de Vilanova i d’Igualada així com de la Isabel Casas de la llibreria Llegim? d’Igualada.


El Vols llegir s’acomiadarà formalment el dia de Sant Jordi amb un programa especial que s’emetrà per Ràdio Nova i Ràdio Igualada


Tot i l’anunci del seu comiat, el Vols Llegir? estarà en antena fins el proper 23 d’abril, Dada de Sant Jordi. Aquesta setmana l’hem pogut escoltar a Ràdio Nova en el seu espai habitual, dilluns de 20 a 21 h. Demà dijous es podrà escoltar de nou a Ràdio Igualada, de 21 a 22 h, i diumenge també en redifusió, a Ràdio Igualada de 9 a 10 h i a Ràdio Nova, al migdia, de 13 a 14 h.

El darrer programa del Vols llegir? amb l’actual format s’emetrà el proper 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, en una edició especial que podrem escoltar a Ràdio Igualada, de 9 a 10 h, i a Ràdio Nova, al 107.7 de l’FM, de 13 a 14 h.

Com dèiem, la incorporació de l’espai literari a La Carmanyola serà a partir del dimecres dia 26 d’abril.

PODCAST AMB L’ENTREVISTA EMESA AL PROGRAMA ‘LA CARMANYOLA’

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat

Article/post 1610 – Vols llegir? – volsllegir.cat