VLLG? / ACTUALITAT

L’home que perseguia la seva ombra , el cinquè lliurament de la saga Millennium i segona novel·la de la saga que va crear Stieg Larsson escrita per David Lagercrantz, arribarà a les llibreries espanyoles el 7 de setembre, en llançament mundial simultani, segons ha informat avui en una nota l’editorial.

En L’home que perseguia la seva ombra , Lagercrantz “teixeix 1 electritzant història sobre l’abús de poder i les ombres que, des de nena, aguaiten la Lisbeth Salander”, la protagonista de la sèrie de Larsson, que va morir abans de veure publicades les tres novel·les de Millennium .

En paral·lel, l’editorial Columna publicarà en català aquest cinquè lliurament de Millennium .

Recordem que David Lagercrantz  va ser elegit per l’editorial i els hereus de l’autor original, Stieg Larsson, per continuar la saga iniciada el 2005 amb Els homes que no estimaven les dones , La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (2006) i la reina al palau dels corrents d’aire (2007).

La primera ja escrita per Lagercrantz és El que no et mata et fa més fort (2015) i es va convertir en un “best-seller” internacional en publicar-en més de 40 països i vendre més de 6 milions de còpies a tot el món, segons l’editorial.

Font/enllaç: Columna / La Vanguardia

Article/post 1612 – Vols llegir? – volsllegir.cat