VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquesta setmana acomiadem un dels programes degans de Ràdio Nova, l’espai d’actualitat literària Vols Llegir? dirigit i presentat per Josep Maria Solé. El programa que s’emet conjuntament a Ràdio Nova i Ràdio Igualada,  s’acomiada amb un especial Sant Jordi que podreu escoltar aquest diumenge, a la una del migdia, a l’emissora vilanovina. També es podrà escoltar aquest mateix programa a través de la sintonia de Ràdio Igualada, el mateix dia 23 d’abril a les nou del matí.

A partir del 24 d’abril, podrem gaudir del Vols Llegir? en un altre format, més compacte i més breu, que formarà part del magazine La Carmanyola de Ràdio Nova, on tindrà presència cada dimecres. També el podreu seguir els dijous al magazine de Ràdio Igualada, ‘Igualada Capital’.

AVANÇAMENT DE NOVETATS ‘SANT JORDI’ A RÀDIO NOVA

D’altra banda, el divendres dia 21 d’abril, els Serveis Informatius de Ràdio Nova de Vilanova del camí han emès dos dels seus butlletins horaris en el decurs de la jornada per repassar les principals novetats editorials, tant pel que fa als autors de l’Anoia i també a nivell general, que seran presents a les parades i llibreries d’arreu de Catalunya durant la jornada de la Diada del Llibre.

Marisa Martínez, editora d’informatius de Ràdio Nova, ha entrevistat per aquest motiu a l’editor del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’ i també del digital volsllegir.cat, Josep Maria Solé.

En aquest article hi ha la possibilita d’escoltar aquestes dues intervencions radiofòniques.