VLLG? / ACTUALITAT / SANT JORDI 2017

Vilanova del camí (Anoia) – Ràdio Nova va fer divendres una programació especial aprofitant la proximitat de la Diada de Sant Jordi. Amb la complicitat de Josep Maria Solé, col·laborador d’aquesta emissora i conductor del programa literari Vols Llegir? vam fer la llista dels que podrien ser els llibres més venuts d’aquest Sant Jordi.Avui hem comprovat amb Magda Caziu, de la llibreria vilanovina +KLlibres si s’han complert les expectatives i el resultat ha estat pràcticament d’un ple al 15.

El més nou d’Albert Espinosa amb “Lo que te diré cuando te vuelva a ver” , “Patria” de Fernando Aramburu, “Nosaltres dos” de Xavier Bosch i “Rosa de cendra” de Pilar Rahola, no només van ser els títols més venuts sinó que es van esgotar, explica Magda Caziu. “La magia del orden” de Marie Kondo, que porta 50 setmanes en llistes també va ser un dels títols més venuts de la jornada, “una de les millors dels darrers anys” segons la gerent de la llibreria vilanovina.

Caziu es mostrava avui, en declaracions a Ràdio Nova, molt satisfeta de la jornada comercial, “la més important de l’any” –assegura. Creu que el fet que s’hagi celebrat en diumenge els ha anat molt bé als comerciants o almenys així ho percep Caziu, qui també ha destacat la venda de llibres infantils i juvenils especialment els de la col·lecció “Diari d’una penjada” i els de Gerónimo Stilton.

Aquest any, l’espai de la llibreria +KLlibres, va acollir la jove vilanovina Laura Tapiolas que acaba de publicar el seu primer llibre “Iris.” i que va aprofitar la jornada per seguir fent promoció.

Altres autores locals, i vinculades a Ràdio Nova, com Mireia Rubio i  Laura Vivancos, van compartir espai a la parada d’ABACUS a Igualada, on van signar també diferents exemplars de les seves novel·les “El tiempo del negro” i “La noche de las cien velas”, respectivament.

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat

Article/post 1619 – Vols llegir? – volsllegir.cat