VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES

La Biblioteca Central d’Igualada participa un any més al concurs «No perdis el tren», juntament amb altres biblioteques de la Xarxa que tenen acreditació de Punt d’Informació Turística i amb la col·laboració de Renfe.

Tots els usuaris majors d’edat que agafin una guia o revista de viatge en préstec podran participar-hi i entrar al sorteig de cinc bitllets Interrail de 2a. classe per a dues persones. La secció de guies de viatge es troba situada a la segona planta i comprèn llibres de tots els països i continents. És aquí on els usuaris que vulguin participar al concurs hauran d’omplir la butlleta de participació. La setmana del 26 de juny es farà el sorteig entre els participants de totes les biblioteques de la Xarxa que participen al concurs.

Els bitllets s’emetran en les modalitats: Jove (de 18 a 28 anys) o Adult (de 28 a 59 anys). Un cop emès el bitllet, que és personal i intransferible, no s’admetran canvis ni el reembossament pel seu valor metàl·lic. Els bitllets dobles són vàlids per iniciar el viatge fins al 31 de desembre de 2017 i només s’atendran peticions d’emissió rebudes amb una antelació mínima de 20 dies respecte a la data d’inici del viatge. Per emetre el bitllet és necessari que el viatger faciliti a Renfe el nom i cognoms tal i com apareix en el DNI, el número de DNI, la data de naixement i la data a partir de la qual es vol iniciar el viatge. Segons les normes d’Interrail, el viatger ha de tenir residència permanent en un país europeu durant almenys els 6 mesos previs a l’emissió.

En les anteriors edicions del concurs dues usuàries de la Biblioteca Central d’Igualada van resultar guanyadores d’un dels bitllets: Lourdes Junqué el 2015 i Sònia Martínez l’any passat.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1629 – Vols llegir? – volsllegir.cat