VLLG? / COMUNICACIÓ

Un cop finalitzada la dotzena temporada radiofònica del ‘Vols llegir?’ que fins ara s’ha emès per les emissores anoienques de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, tant en el format de programa setmanal com a secció dins dels espais ‘La carmanyola’, en el cas de l’emissora vilanovina, i l”Igualada Capital’ a la igualadina, el digital ‘volsllegir.cat’ manté l’actualitat literària durant aquest període d’estiu, principalment durant el mes de juny i també en el decurs del mes de juliol.

En els propers dies actualitzarem els continguts del ‘volsllegir.cat’ amb diversos articles on us explicarem, per exemple, que aquest mes de juny s’ha celebrat el segon aniversari d’EBiblio, el servei de préstec electrònic de llibres gratuïts de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

També us farem saber les properes presentacions literàries que tindran lloc a Igualada. En concret, divendres dia 30 a la seu de la Llibreria Aqualata, l’escriptora i filòloga Laura Borràs, actual presidenta de la Institució de les Lletres Catalanes, presenta el seu nou llibre ‘La literatura en un tuit’ (Símbol Editors, 2017). I d’altra banda, el debut literari del periodista igualadí, Joan Maria Morros amb el llibre ‘Els coixinets’, i que presentarà en públic aquest primer llibre el dissabte dia 1 de juliol, també a la Llibreria Aqualata.

Us avançarem  en un proper article la portada del cinquè volum de la saga ‘Millennium’, que sortirà a la venda aquest  mes de setembre, i que ens ha facilitat l’editorial Columna. El llibre es titula ”L’home que perseguia la seva ombra’,  escrit per David Lagercrantz, continuador de la saga creada per Stieg Larsson.

A més, el ‘volsllegir.cat’ us oferirà un conjunt de novetats i recomanacions de lectura per aquest mesos estiuencs.

I finalment, incorporarem els nous articles d’opinió i relats dels nostres col.laboradors: Ricard M. Aldea amb ‘El mussol d’Aqualata’, Susanna Carpi i les seves ‘Reflexions d’una formiga’, Anna Carretero amb ‘El follet del bosc’, i finalment Ricard Closa amb ‘Un elefant a la llibreria’.

Un estiu de lectura a través del ‘volsllegir.cat’ que pot complementar les vostres lectures particulars, en fresc!

Article/post 1634 – Vols llegir? – volsllegir.cat