VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

‘LA LITERATURA EN UN TUIT’ DE LAURA BORRÀS (SÍMBOL EDITORS, 2017)

Malgrat que  l’espai reduït que podem trobar en un tuit de 140 caràcters pot ser molt limitat, Laura Borràs ha aconseguit amb el seu nou llibre reunir fins a 140 de les millors històries de la literatura universal. Amb l’edició d’aquesta novetat editorial, la filòloga i actual presidenta de la Institució de les Lletres Catalanes, ens convida a llegir-les totes en tota la seva extensió i profunditat.

De la Bíblia a Mercè Rodoreda, passant per Èsquil, els trobadors, Shakespeare, Flaubert o Sylvia Plath, la història de la literatura està plena d’obres i escriptors imprescindibles, i aquest volum que publica Símbol Editors, titulat ‘La literatura en un tuit’, ens ajudarà a tenir-ne més coneixement.

PRESENTACIÓ A IGUALADA

En el marc de la seu de la Llibreria igualadina Aqualata (carrer Sant Josep, 14), el passat 30 de juny va ser presentat aquest nou llibre de Laura Borràs, que va comptar amb la seva presència i també de l’escriptor i filòleg igualadi Pep Elias que es va fer càrrec de la presentació de l’acte.

Font/enllaç: Llibreria Aqualata / Símbol Editors

Article/post 1637 – Vols llegir? – volsllegir.cat