VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES / CONCURS

Durant l’estiu, en el nostre temps de vacances, dediquem temps a llegir. Un llibre és, a estones, la nostra companyia. Es per això que des de la Biblioteca Central d’Igualada ens animem a penjar fotografies en les quals s’hi ha de veure llibres, alguna persona llegint i/o algun espai relacionat amb el món dels llibres. D’aquesta manera i un any més la biblioteca igualadina convoca el concurs ‘Els llibres viatgers’.

Els participants podran presentar les seves fotografies fins el 31 d’agost, a la mateixa Biblioteca o penjar-les al facebook de l’equipament. L’únic requisit és que a les imatges ha de sortir algú llegint, ja sigui a la platja, a la muntanya, a la piscina o al sofà de casa. Drets, asseguts, caminant o ballant. El guanyador s’endurà un premi patrocinat per Roig’s fotògrafs.

A més, de totes les imatges presentades aquest concurs de «Els llibres viatgers» se’n farà una selecció per exposar-les a L’«Aparador» de la Biblioteca Central, del 24 de setembre al 17 d’octubre.

Consideracions per participar en l’esdeveniment:
– Hi poden participar les persones majors de 14 anys.
– Cal fer-se seguidor del nou compte d’Instagram de la Biblioteca Central d’Igualada @bibliotecaigualada
– El concurs es durà a terme durant l’estiu (entre el 2 d’agost fins al 16 de setembre de 2017).
– Les imatges s’han de penjar amb les etiquetes #llibresviatgers2017 #biblioigualada
– Les fotografies han de ser originals i inèdites. La tècnica i el color són lliures.
– A les fotografies s’hi ha de veure un llibre, un ebook, alguna persona llegint i/o algun espai relacionat amb el món dels llibres.
– El premi a la millor fotografia serà un lot de llibres.
– El guanyador s’anunciarà al mateix compte d’Instagram de la Biblioteca Central d’Igualada (@bibliotecaigualada) el dimarts 19 de setembre.
– La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
– Davant qualsevol incidència, la Biblioteca Central d’Igualada es reserva el dret a modificar les bases i a resoldre-la.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1643 – Vols llegir? – volsllegir.cat