VLLG? / AVANÇAMENT EDITORIAL

Millennium torna aquesta tardor amb la cinquena entrega de la sèrie de culta que ha captivat més de 85 milions de lectors a tot el món. La portada de ‘L’home que perseguia la seva ombra’  ja està llesta i volíem que els lectors del digital d’actualitat literària -volsllegir.cat- siguin els primers en veure-la, gràcies a la gentilesa de l’editorial Columna, que la publicarà en català.  La novel·la arribarà a les llibreries el 7 de setembre.

L’ARGUMENT

Salander està complint condemna a la presó de Flodberga, en la qual intenta de totes totes evitar qualsevol tipus de conflicte amb la resta de preses. Però en el moment en què la Lisbeth es converteix en la protectora de la jove de BanglaDesh que ocupa la cel·la veïna, la perillosa líder de les internes la col·loca en el seu punt de mira.

Holger Palmgren visita la Lisbeth i li explica que ha rebut uns documents que contenen informació relativa als abusos que va patir de nena. Salander va a Mikael Blomkvist i tots dos emprenen una investigació que pot treure a la llum un dels experiments més atroços afavorit pel Govern suec en els anys vuitanta. Els indicis els porten fins Leo Manheimer, soci en la financera Alfred Ogren, amb qui Lisbeth comparteix molt més del que es pensen.

L’home que perseguia la seva ombra’, arribarà a les llibreries el 7 de setembre.

L’AUTOR

David Lagercrantz (Suècia, 1962) és escriptor i periodista. Va debutar el 1997 amb un llibre sobre l’aventurer suec Göran Kropp i la seva conquesta de l’Everest sense oxigen.

És l’autor d’un dels llibres de més èxit de la història recent de Suècia, del qual s’han venut diversos milions de còpies a tot el món, la biografia de Zlatan Ibrahimovic, Sóc Zlatan, que va ser seleccionada per al prestigiós Premi August. És, també, autor de la novel·la inspirada en el geni matemàtic i precursor de la informàtica Alan Turing, L’enigma Turing (Destino, 2016).

Elegit per continuar l’aclamada sèrie Millennium, iniciada per Stieg Larsson, El que no et mata et fa més fort es va convertir en un best-seller internacional al publicar-se en més de 40 països i vendre més de 6 milions de còpies a tot el món. David Lagercrantz està casat i té tres fills. Viu a Södermalm, Estocolm.

Font/enllaç: Columna Edicions

Article/post 1644 – Vols llegir? – volsllegir.cat