VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLLIBRES (456) / ROGER ROCA

En aquest llibre, ‘Camí cap un somnia’ publicat aquest setembre de 2017 i editat per Cossetània Edicions,  hi trobem un repàs a la trajectòria vital i esportiva de l’igualadí Roger Roca, campió mundial de duatló.

Es tracta d’una visió franca i emotiva que ens deixa entrar en la persona que hi ha darrere l’atleta, per experimentar com es gesta una vida dedicada a l’esport. Ens descriu tot el procés que el condueix a proclamar-se campió del món de duatló, i ens afegeix un pla d’entrenament de curses de 10 km, de mitja marató i de marató perquè també puguem reeixir en la pràctica esportiva.

Per a l’autor, l’esport ha estat la seva escola de vida i l’ha convertit en la persona que és. Li ha fet tastar èxits però també l’ha fet evolucionar i aprendre de les dificultats, dels errors, dels fracassos i de les renúncies.

PRESENTACIÓ LITERÀRIA A IGUALADA

Aquest divendres dia 20 d’octubre, a les 19h,  a l’Adoberia Bella Igualada  Leather Cluster, ubicada al carrer Joan Mercader, cantonada carrer del Rec, tindrà lloc la presentació d’aquest novetat editorial, ‘Camí cap a un somni’ de Roger Roca, publicat per Edicions Cossetània. L’acte que comptarà amb la presència de l’autor, serà presentada pel també escriptor igualadí Màrius Mollà.

L’AUTOR

Roger Roca Dalmau (Igualada, 1978). Atleta i duatleta, campió del món de duatló (2011), campió iberoamericà de duatló (2012), campió d’Espanya de marató (2005), 15 cops campió de Catalunya (3000 m fins a marató i duatló), medalla d’or de la Federació Catalana de Triatló (2012) i medalla al mèrit esportiu per la Universitat de Barcelona (2010).

Retirat de l’esport professional el juliol de 2016, llicenciat en pedagogia i amb un postgrau de direcció de màrqueting, continua vinculat al món de l’esport treballant per marques com Orbea, Salming i exercint com a director esportiu de la Cursa de Bombers de Barcelona. Amb els títols d’entrenador d’atletisme i triatló, també ha exercit en el món de la instrucció, guardonat com a entrenador revelació de l’any 2004 per la RFEA.

Font/enllaç: Cossetània Edicions / Llibreria Aqualata

Article/post 1666 – Vols llegir? – volsllegir.cat