VLLG / ACTUALITAT / AVANÇAMENT EDITORIAL

Veure publicat el teu nou llibre Es sempre un moment molt especial, i aquesta expressió vital la varem poder veure molt d’aprop aquest passat cap de setmana, a la segona edició de la ‘Vila del LLibre’ que s’ha celebrat a Cervera, on l’editor aquest portal digital, Josep Maria Solé, hi va participar convidat per l’organització de l’esmentada fira i de manera molt activa, presentant i fent moderació de les diverses taules de novetats editorials. Com deiem, varem coincidir el matí del dissabte dia 21, entre la gran quantitat de vilatans cerverins que passejaven pel carrer Major, on estava ubicada la ‘Vila del Llibre’, a l’escriptor igualadí Pep Elias, que just es vam trobar davant de la parada de l’editorial que li ha publicat la seva nova proposta literària, Voliana Edicions. 

I per sorpresa del propi Pep Elias, va comprovar que entre els llibres exposats per ser venuts durant les dues jornades de la ‘Vila del Llibre’ de Cervera, estava inclosa el seu nou  llibre de relats, titulat ‘Amb sense tu’. Moment de sorpresa i d’emoció alhora, que juntament amb la seva senyora i un servidor, varem reflectir amb una improvisada sessió fotogràfica, davant la parada de Voliana Edicions i amb l’exemplar del nou llibre, com aquell que diu: ‘acabat de sortir del forn’ (o millor dit, de la impremta) .

‘Amb sense tu’, serà presentat oficialment aquest proper mes de novembre amb una gira de presentacions arreu de Catalunya, a tot començar per Barcelona, Manresa, Igualada i Reus. Properament des del -volsllegir.cat- us informarem amb més detall sobre el contingut literari d’aquest ‘Amb sense tu’ d’en Pep Elias. Esteu atents!

Font/enllaç: Voliana Edicions

Article/post 1669 – Vols llegir? – volsllegir.cat