Actualitat, Comunicació, Presentació literària

Dilluns 5 de març, nova data per la presentació del llibre d’Antoni Bassas a Igualada

VLLG? / ACTUALITAT / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

Degut al temporal de neu que ha tingut lloc aquesta setmana a Catalunya,  es va haver suspendre l’acte de presentació del llibre ‘Bon dia Catalunya, són les vuit’ (Destino, 2017) del periodista Antoni Bassas, que s’havia de fer aquest dimarts 27 de febrer a la Biblioteca Central d’Igualada.

Aquest acte però ja té nova data de celebració. Serà aquest dilluns 5 a les 19 hores, en el mateix espai de la biblioteca igualadina. Una presentació literària que està organitzada per la Llibreria Aqualata i l’Editorial Destino i que serà presentada pel periodista igualadí Jordi Cuadras, i que comptarà amb la presència del propi autor, Antoni Bassas.

EL LLIBRE

‘Bon dia Catalunya, són les vuit’, és el relat en primera persona de la veu que despertava el país a través de la sintonia de Catalunya Ràdio, entre els anys 1995 i 2008. D’aquesta manera, Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d’un programa que va fer història, ‘El matí de Catalunya Ràdio’, durant el període que el periodista barceloní se’n va fer càrrec de la seva direcció i presentació.

El llibre traspua periodisme i ràdio per tots els seus cantons, on retrobem a través de la seva lectura els professionals que van gestar el programa cada dia i els col.laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l’antena cada matí durant més d’una dècada i que els oients encara recorden amb nostàlgia.

‘Bon dia Catalunya, són les vuit’, publicat per l’editorial Destino, i guardonat amb  el Premi Josep Pla 2018, ocupa des de fa tres setmanes la segona posició del rànquing dels llibres més venuts en la categoria de no ficció en català.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada / LLibreria Aqualata / ‘Cultura/s’, suplement cultural del diari La Vanguardia, edició dissabte 3 de març del 2018

Article/post 1673  – volsllegir.cat

1 Comment

  1. Agustin

    Thanks you from all the Crawford’s.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén