VLLG / ACTUALITAT / NOVETAT EDITORIAL

L’editorial Umbriel publica la novel·la ‘La forma del agua’ que està inspirada en la pel·lícula guanyadora de 4 Oscars 2018, amb els guardons a la millor pel·lícula i millor director. El visionari cineasta Guillermo del Toro, que ha dirigit la gran triomfadora dels premis Oscar d’enguany i el reconegut autor Daniel Kraus combinen el seu formidable talent en una història d’amor tan commovedora com fascinant. La pel·lícula va guanyar el Lleó d’Or a la Millor Pel·lícula en el passat Festival Internacional de Cinema de Venècia,  a més ha guanyat dos Globus d’Or. Per ara ‘La forma del agua’ només s’ha publicat en castellà. 

“La forma de l’aigua” està ambientada a la ciutat de Baltimore en plena Guerra Freda, al centre d’investigació aeroespacial Occam, al qual fa poc ha arribat un ésser tan extraordinari com potencialment valuós: un home amfibi capturat a l’Amazones.

El que segueix és una emotiva història d’amor entre aquest ésser i una de les dones de la neteja en Occam, qui és muda i es comunica amb la criatura per mitjà del llenguatge de signes.

Desenvolupada des del primer moment com un trencador llançament simultani –una mateixa història recreada per dos artistes en els mitjans independents de la literatura i el cinema–, “La forma de l’aigua” entreteixeix la fantasia, el terror i el gènere romàntic per tal de crear un relat que resulta tan trepidant en el paper com a la gran pantalla.

Font/enllaç: Editorial Umbriel

Article/post 1679 – volsllegir.cat