VLLG / NOVETAT EDITORIAL / CUINA

Cridat a ser un dels èxits per aquest proper Sant Jordi 2018. ‘Brutal’ és el títol molt ‘llaminer’ del receptari particular del cuiner televisiu i mediàtic Marc Ribas. Una crida també per a tothom per anar a la cuina i triar qualsevol de les receptes d’aquesta novetat editorial presentada per Cossetània Edicions. 

TOTHOM A LA CUINA!
Ja al pròleg del llibre, veiem que Ribas anima a tothom a creure en les seves pròpies habilitats davant del fogons i en els beneficis d’aprendre a cuinar bé, encara que sigui sense complicacions. En aquesta obra, amb grans fotografies, s’hi poden trobar 64 plats entre els quals inclou entrants, sopes, pasta, arròs, peix, carn, i també dolços, per reunir una dieta variada, equilibrada i sempre ben saborosa.

EL LLIBRE
Per fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem… fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats.

Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen, i també per a aquells que sempre van amb presses. En aquest llibre hi trobareu el que necessiteu: peixos senzills i molt saborosos, plats de pasta i llegums espectaculars, carns saludables que es fan gairebé soles, arrossos i amanides diferents, i també alguna coseta atrevida. Tot amb l’objectiu que el resultat sigui sempre brutal!

L’AUTOR

Marc Ribas (Girona, 1976) és el cuiner popular i rock’n’roller del programa de sobretaula Cuines. També és conegut pel seu paper com a presentador de Joc de cartes, el reality show gastronòmic de TV3, i anteriorment havia passat pels fogons de diversos restaurants. En un d’ells, el Capritx, es va creuar amb el que ara és el seu soci, el xef Artur Martínez, i des de llavors han treballat plegats en diferents projectes gastronòmics.
Malgrat la dilatada carrera a la cuina, en Marc és artista de formació: la cuina el va atrapar quan treballava en un restaurant durant l’etapa d’estudiant. Marc Ribas viu a Terrassa i aprofita els dies que no és de rodatge per cuinar en aquesta ciutat. El trobareu rere els fogons de la Taverna del Ciri, que aviat també obrirà a Barcelona.
Font/enllaç: Cossetània Edicions
Article/post 1682 – volsllegir.cat