Cuina

‘Brutal’, les receptes de Marc Ribas publicades per Cossetània Edicions

VLLG / NOVETAT EDITORIAL / CUINA

Cridat a ser un dels èxits per aquest proper Sant Jordi 2018. ‘Brutal’ és el títol molt ‘llaminer’ del receptari particular del cuiner televisiu i mediàtic Marc Ribas. Una crida també per a tothom per anar a la cuina i triar qualsevol de les receptes d’aquesta novetat editorial presentada per Cossetània Edicions. 

TOTHOM A LA CUINA!
Ja al pròleg del llibre, veiem que Ribas anima a tothom a creure en les seves pròpies habilitats davant del fogons i en els beneficis d’aprendre a cuinar bé, encara que sigui sense complicacions. En aquesta obra, amb grans fotografies, s’hi poden trobar 64 plats entre els quals inclou entrants, sopes, pasta, arròs, peix, carn, i també dolços, per reunir una dieta variada, equilibrada i sempre ben saborosa.

EL LLIBRE
Per fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem… fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats.

Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen, i també per a aquells que sempre van amb presses. En aquest llibre hi trobareu el que necessiteu: peixos senzills i molt saborosos, plats de pasta i llegums espectaculars, carns saludables que es fan gairebé soles, arrossos i amanides diferents, i també alguna coseta atrevida. Tot amb l’objectiu que el resultat sigui sempre brutal!

L’AUTOR

Marc Ribas (Girona, 1976) és el cuiner popular i rock’n’roller del programa de sobretaula Cuines. També és conegut pel seu paper com a presentador de Joc de cartes, el reality show gastronòmic de TV3, i anteriorment havia passat pels fogons de diversos restaurants. En un d’ells, el Capritx, es va creuar amb el que ara és el seu soci, el xef Artur Martínez, i des de llavors han treballat plegats en diferents projectes gastronòmics.
Malgrat la dilatada carrera a la cuina, en Marc és artista de formació: la cuina el va atrapar quan treballava en un restaurant durant l’etapa d’estudiant. Marc Ribas viu a Terrassa i aprofita els dies que no és de rodatge per cuinar en aquesta ciutat. El trobareu rere els fogons de la Taverna del Ciri, que aviat també obrirà a Barcelona.
Font/enllaç: Cossetània Edicions
Article/post 1682 – volsllegir.cat

2 Comments

 1. Eva

  Bon dia! em dic Eva i m’agradaria adquirir el llibre del Marc durant la diada de Sant Jordi pel meu xicot; com que m’agradaria que se’l signés el Marc, estic buscant als webs d’internet però no trobo ón ho farà (si és que ho fa).
  Em podrieu informar, si us plau?
  Gràcies
  Eva

  • Hola Eva, ja disposem de la informació que ens has demanat sobre els horaris i llocs on el cuiner mediàtic Marc Ribas, autor del llibre ‘Brutal’ publicat per Cossetània Edicions. Les dades facilitades per la pròpia editorial, corresponen a la signatura de llibres el dissabte dia 21 a Girona i Terrassa, i el dilluns dia 23, Diada de Sant Jordi, a Barcelona:

   Marc Ribas | Brutal
   11-12 h: Casa del Llibre de Rambla de Catalunya
   13-14 h: La Impossible (Rambla Catalunya, 102)
   16-17 h: Alibri (Rambla Catalunya, 20 – Entre Diputació i Gran Via)
   18-19 h: Casa del Llibre de Passeig de Gràcia
   19-20 h: El Corte Inglés del Portal de l’Àngel

   *També firmarà el dia 21 a Girona i Terrassa
   12-13 h: FNAC (Girona)
   13-14 h: Llibreria 22 (Girona)
   17-18 h: Llibreria Temerària (Terrassa)
   18-19 h: Casa del Llibre (Terrassa)
   19-20 h: Llibreria Atenea (Terrassa)

   Agraïts per seguir-nos, et saludem des del -volsllegir.cat-, molt cordialment i et desitgem una molt bona Diada del llibre i rosa, el Sant Jordi 2018.
   Josep Maria Solé / editor volsllegir.cat

Leave a Reply

Theme by Anders Norén