VLLG? / ACTUALITAT / VILA DEL LLIBRE – MONTBLANC 2018

Comença el compte enrere per la propera edició de la 2a. Vila del Llibre a la capital de la comarca de la Conca de Barberà. El 24 i 25 de març la Vila del Llibre de Montblanc celebrarà el seu segon festival anual.

En aquesta ocasió la capital medieval de Catalunya rebrà diversos premis literaris 2017 i 2018 –Martí Gironell, Xulio Ricardo Trigo, Raül Garrigasait, Joan Buades, Àngels Moreno– a més d’autors consagrats –Màrius Serra, Albert Sánchez Piñol, Najat El Hachmi, Carme Martí, Jordi Llavina, …– i més de 30 editorials independents. Es farà un homenatge a la figura del cronista montblanquí Francesc de Castellví de la mà d’Albert Sánchez Piñol, la il·lustració tindrà un paper protagonista a la trobada i, com sempre, l’agenda estarà farcida de propostes de literatura viva per a tota la família.

En propers articles a través del -volsllegir.cat- us informarem amb detall d’aquesta agenda d’activitats de la segona Vila del LLibre de Montblanc. Cal dir que en aquesta festa literària també hi participarà aquest digital en nom del seu editor, Josep Maria Solé, que es farà càrrec en el decurs dels dos dies de celebració de la presentació i moderació de les ‘taules de novetats literàries’, on seran presentades davant del públic assistent més de 20 nous llibres de diverses editorials amb els seus respectius autors.

Esteu al cas del -volsllegir.cat-…, aviat més informació!!!

Font/enllaç: Viles del LLibre de Catalunya

Article/pos 1684 – volsllegir.cat