VLLG? / ACTUALITAT / VILA DEL LLIBRE – MONTBLANC 2018

El diumenge dia 25 de març, a les 12 del migdia, a la Sala Sant Miquel de Montblanc, i dins de les activitats de la ‘Vila del llibre’, taula de novetat editorial de novel.la negra o thriller amb ‘Cuaderno 001’, un llibre ‘classificat’…, i aquí comença el misteri!!

“CUADERNO 001” de MANUEL GRIS amb il.lustracions de Samantha López

Estem davant d’un llibre ‘classificat’…, i aquí parteix o comença el misteri!!! El que llegiran a continuació pertany als arxius policials de la ciutat de Madrid.

A causa de la naturalesa dels esdeveniments que relata i, sobretot, al fet que el cas encara està obert, els noms de les víctimes, així com de llocs i detalls que podrien ser usats per a altres fins, s’han titllat per ordre judicial.

MNL Gris, àlies del periodista que porta una investigació del cas paral·lela a la de les forces de l’ordre, va aconseguir el present document de mà directa de la policia que, desesperada, espera que la publicació íntegra de la prova anomenada Quadern 001, que va ser trobada als voltants d’un crim descrit, amb tot detall, al seu interior, pot donar alguna pista sobre la identitat i el parador de l’escriptor, i protagonista, dels fets que es relata.

EL SEU AUTOR

Manuel Gris, nascut a Barcelona l’any 1982,  escriu des que té ús de raó, i les seves històries tenen clares influències de Bukowski , Palahniuk, Houllebecq , Easton Ellis o Coupland .

És membre fundador de l’ PAE (Plataforma d’Addictes a l’Escriptura) , associació que busca assolir noves metes en el món editorial mitjançant la unió d’autors.

Manuel Gris després de publicar els seus llibres:  «5 vocales” (autoeditat), “Quizá esto tampoco sirva para nada” i “A las 12 de la noche del dia de mi aniversario”, publica aquesta nova novel.la “Codigo 001”.

Font/enllaç: Editorial Inkreadible / Plataforma de Adictos a la Lectura / Vila del llibre-Montblanc 2018

Article/post 1693 – volsllegir.cat