Actualitat, Vila del Llibre

La Pobla de Segur es convertirà en la quarta ‘Vila del Llibre’ a Catalunya

VLLG? / ACTUALITAT / VILA DEL LLIBRE – LA POBLA DE SEGUR 2018

Després de Bellprat, Cervera i Montblanc arriba el torn a la població pallaresa, la Vila del Llibre a La Pobla de Segur, que prepara un festival literari per a l’últim cap de setmana d’abril, el dissabte 28 i diumenge 29.  La primera iniciativa de l’Ajuntament de La Pobla de Segur dins d’aquest projecte és l’obertura d’una llibreria de vell a l’antic local del Pla de Barris a la plaça de la Pedrera.

Amb el nom Els Encants del Llibre, l’espai arrencarà amb un fons literari de 5.000 llibres a preus populars, entre els quals una col·lecció específica de literatura relacionada amb la muntanya. El consistori està estudiant la possibilitat que una entitat local porti la gestió de la llibreria.

A més, la Pobla de Segur celebrarà el seu primer festival anual de literatura.  S’espera rebre autors, editorials independents i artistes del llibre, amb un programa d’activitats i propostes per a tota la família.

El festival tindrà lloc al carrer Major, amb els Encants del Llibre com a porta d’entrada a un univers literari que transformarà per complet aquesta zona. Vells locals tancats que obriran transformats en llibreries i espais de creació literària, un mercat d’editorials independents, espectacles de carrer i trobades entre autors i lectors, són algunes de les propostes que tindrà el festival.

La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya té l’objectiu de desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

El -volsllegir.cat- també hi serà present en aquesta estrena de la primera Vila del Llibre de La Pobla de Segur, moderant diverses taules de novetats editorials.

Properament us mantindrem informats sobre les principals activitats d’aquesta ‘Vila del LLibre’. Esteu atents!!

Font/enllaç: Xarxa de Viles del LLibre de Catalunya / Ajuntament La Pobla de Segur

Article/post 1701 – volsllegir.cat

2 Comments

 1. Em sembla una iniciativa fantàstica! Ha estat un gran descobriment aquesta pàgina web. S’ha d’anar lletraferint el món!

  • Gràcies Roc Aragonés Torné pels teus comentaris que encoratgen a al -volsllegir.cat- a continuar amb la seva tasca de difusió de bona literatura. Com sempre diem: …sempre hi ha temps per llegir!!

   Salutacions,
   Josep Maria Solé
   editor -vosllegir.cat-

Leave a Reply

Theme by Anders Norén