VLLG? / ACTUALITAT / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

Aquest divendres 13 d’abril, a les 7 de la tarda, l’escriptor igualadí Pep Elias presenta a Santa Margarida de Montbui la seva darrera obra, “Amb sense tu” (Voliana Edicions, 2017). L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Mont-Àgora.

EL LLIBRE

“Amb sense tu” és la darrera obra literària de l’igualadí Pep Elias. Aquest recull de contes se centra, precisament, en les encobertes contradiccions de les relacions humanes. 

Un partit de tennis amb sense final, un lingüista amb sense sort, un escriptor amb  sense coartada, un joc de màgia amb sense truc, un accident amb sense totes les  víctimes previstes, París amb sense glamour, un dia amb sense precedents…  Personatges amb paradoxes aparents que viuen la seva versió d’uns fets que poden semblar certs, però no poden ser exactes.

Un dels actius d’aquest llibre, “Amb sense tu’ de Pep Elias i editat per Voliana, a més de fer saber què els passa als protagonistes, també permet imaginar què els hauria pogut passar.

L’AUTOR

Pep Elias i Gàlvez (Igualada, 1967). Ha publicat Olor de gas (Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa), el recull de relats Literalment incapaç de matar una mosca (Premi Rei en Jaume de Narrativa Breu) i és coautor del llibre IHC, de l’Astòria a les Comes. És llicenciat en filologia catalana, treballa al Consorci per a la Normalització Lingüística i es dedica també al periodisme. Imparteix cursos d’escriptura creativa i és tutor del taller de creació literària del Màster de Literatura en l’Era Digital de la UB.

Font/enllaç: Voliana Edicions / LLibreria Aqualata

Article/post 1703 – volsllegir.cat