VLLG? / ACTUALITAT / SANT JORDI 2018

El Gremi de Llibreters de Catalunya afronta amb optimisme la Diada de Sant Jordi i espera que el fet de caure en dia laborable, enguany la Diada s’escau en dilluns, “incentivi encara més els bons resultats” aconseguits els dos darrers anys (ambdós en cap de setmana), tant en participació com en vendes.

La presidenta de l’entitat, Maria Carme Ferrer, considera “positiu” el fet que la Festa del Llibre torni a coincidir amb jornada laborable, ja que “habitualment ha potenciat la participació i la compra de llibres per part del públic”.

Malgrat aquest optimisme, i a diferència d’anys anteriors, el Gremi no es vol marcar cap objectiu econòmic en aquesta edició “conscient de la incertesa del context actual” per la situació polític-social travessa el país, a la qual atribueix “l’estancament” de vendes dels darrers mesos.

En el Sant Jordi de 2017, les llibreries van superar els 1,6 milions d’exemplars venuts, amb una facturació de 21,80 milions, un creixement del 4% respecte l’any precedent.

Font/enllaç: Gremi de Llibreters de Catalunya

Article/post 1704 – volsllegir.cat