VLLG? / ACTUALITAT / SANT JORDI 2018

Igualada / L’escriptor igualadí Oriol Solà i Prat ha arribat ja al mig centenar de premis literaris des que, ara fa quatre anys, va decidir aparcar temporalment els mitjans de comunicació per centrar-se en el món de la Literatura. 

Els poemes i els relats que ha fet durant aquest temps s’han traduït -entre d’altres- en una cinquantena de guardons i de reconeixements arreu de la geografia dels Països Catalans, amb premis a la majoria de comarques de Catalunya i també a València i Alacant.

El darrer treball que ha publicat en Solà i Prat fa referència al model educatiu que s’implantà a Catalunya en temps de Guerra Civil i en la seva evolució posterior, tot a partir de l’exemple de la desapareguda  Escola del Saió.

Solà també és autor de la novel.la ‘Arquitecte dels papers estripats’ (2015), del llibre de relats ‘Llunàtics, descabalats o caparruts?’ (2014) i de la novel.la curta ‘Tota una vida de regal’ (2014), a més del conte infantil ‘Mig adormits. Un conte sobre l’hemiparèsia’ (2017).

Alguns dels seus textos també es poden trobar en reculls de les obres finalistes de certàmens literàris, juntament amb el treball d’altres autors.

Article/post 1708 – volsllegir.cat