VLLG? / ACTUALITAT / SANT JORDI 2018

Anoia / Sant Jordi 2018 ja és a tocar, i una de les propostes de la Diada del Llibre a part de comprar llibres i roses, també és la proximitat que ofereix aquesta data per què els escriptors tinguin un contacte directe amb els seus lectors, amb la possibilitat que els seus autors escollits per a les seves lectures particulars els signin de manera personalitzada els seus volums. 

A Igualada, i concentrada la jornada principalment a la Plaça de Cal Font, on estaran ubicades les parades de llibres de les llibreries de la capital de la comarca de l’Anoia. En aquest article us facilitem un llistat de les parades, hores i autors que signaran els seus respectius exemplars.

LLIBRERIA CAL RABELL

La llibreria igualadina ubicada al carrer Santa Caterina, que tindrà el seu espai de venda de llibres a la Plaça de Cal Font durant tota la jornada del 23 d’abril, aplegarà tot un seguit d’autors anoiencs que signaran els seus respectius llibres: a les 11 del matí serà el torn de l’esportista Roger Roca amb el seu llibre ‘Camí cap a un somni’. Cap al migdia, a la una, l’escriptor i periodista Oriol Solà i Prat signarà volums del seu llibre ‘L’Escola del Saiò’.

Ja a la tarda, a les 17 h., hi haurà espai per signar llibres amb els autors, Gener Aymamí amb ‘Llegendes de l’Anoia’ i Antonino Mestres amb ‘Balmes encontades’. A les 18h, hi seran presents a la parada de Llibreria Cal Rabell, Marta Rosich amb el seu llibre ‘Ilargia, instantes de amor’, i també Natasha Peterson amb ‘Las aventuras de los Minifops’, i a les set de la tarda, tancant aquesta roda de signatures de llibres, Josep Maria Torres i Ribé amb ‘Els oficis de la pell a la Catalunya preindustrial’ i Jordi Camins amb ‘Pirineos, Glaciares desde el aire’.

LLEGIM?…, LLIBRERIA

En el cas de ‘Llegim?…LLibreria’, aquesta és la relació d’autors que signaran llibres durant la jornada: a la 1 del migdia hi haurà en Jordi Camins i Roger Roca, autors respectius de les propostes literàries ‘Glaciares desde el cielo’ i ‘Camí cap a un somni’. A la 5 de la tarda signarà exemplars del seu quart llibre l’igualadí d’adopció, en Marc Freixas, titulat ‘Damunt les passes’; i una hora més tard en Pep Elias farà el mateix amb el seu nou llibre de relats ‘Amb sense tu’.

Cap a les 7 de la tarda, hi haurà els escriptors Maria Enrich amb el seu nou llibre ‘LA sorra del rellotge’, a més d’Ernest Farrés  i Gemma Gorga.

LLIBRERIA AQUALATA

A la parada de la Llibreria Aqualata, les signatures de llibres es concentraran durant la tarda del dilluns dia 23. Entre les 18 i 19h, hi seran a la parada de llibres igualadina els autors, l’historiador Josep Maria Torres i Ribé i l’esportista Roger Roca, amb els seus respectius llibres titulats ‘Els oficis de la pell a la Catalunya preindustrial’ i ‘Camí cap un somni’.

D’altra banda, a partir de les set de la tarda, hi seran presents Pep Elias amb el seu nou llibre de relats curts ‘Amb sense tu’ i el xef-restaurador David Andrés amb el seu receptari ‘De l’alta cuina a casa’. I Finalment, entre les 20 i 21 hores, signarà llibres l’autor Isidre Estadella amb ‘Saiz, un nuevo comienzo’.

ABACUS

Abacus Igualada també tindrà parada de llibres a la Plaça de Cal Font d’Igualada, on hi signaran llibres els següents autors: a les 10 del matí, Josep Maria Torres i Ribé amb el seu llibre ‘Els oficis de la pell a la Catalunya preindustrial’; a les 12 del migdia, Rafael Moya amb ’12 maneras de hervir una rana’; a les 17:30h, Natasha Peterson signarà llibres del seu volum ‘Las aventuras de los Minifops’, i finalment a les 18h, en Jordi Camins signaràn volums del seu nou llibre ‘Pirineos, glaciares desde el aire’.

Font/enllaç: LLibreria Cal Rabell – LLegim? LLibreria – LLibreria Aqualata – Abacus Igualada.

Article/post 1709 – volsllegir.cat