VLLG? / ACTUALITAT / LITERATURA / TV

Aquest mes de maig TV3 estrena en format de minisèrie ‘Vida privada’, l’adaptació per a la televisió de la novel.la de Josep Maria de Sagarra. Televisió de Catalunya emetrà els dos capítols de la sèrie aquest dilluns dia 7 de maig i el dilluns dia 14, a les 21:55h. 

Aquesta adaptació l’ha dirigit l’actriu i també directora de cinema, Sílvia Munt. El repartiment està format per Francesc Garrido, Pablo Derqui, Aida Folch, Maria Molins, Diana Gómez i Pep Cruz.

‘Vida privada’  es va publicar per primera vegada l’any 1931 i és un dels clàssic de Josep Maria de Sagarra, una novel.la que recorre la Barcelona de l’alta societat i la més baixa, pels salons, les sales de juntes, els cenacles i els bordells.

A mitjans de l’any 2016 l’editorial Proa publicava una nova edició de l’obra que narra com després d’anys de prosperitat, arriben temps de decadència per als Lloberola, una de les famílies més respectades de la burgesia barcelonina dels anys trenta, que passa pel difícil tràngol de veure esvair-se el patrimoni familiar en mans dels seus elements més joves.

Font/enllaç: TV3 – Televisió de Catalunya

Article/post 1716 – volsllegir.cat